Betongben

Det där att traska en miljard (nästan i alla fall) steg på betonggolv var och varannan dag är kanske inte så dumt ändå. På något vis inbillar jag mig att benen faktiskt blir väldigt tåliga av det. Och ffa uthålliga!

Gårdagens steg verkade åtminstone inte ha påverkat dagens intervaller. Alltså det var ju inte så jag flög fram eller plötsligt sprang fortare än vanligt, men det kändes bra och det är det viktigaste för mig nu för tiden.

6 x 5 minuter (1 minuts vila) + utfallssteg och hopp i uppförsbacke var första utmaningen. Jag har några olika “intervall-rundor” som bjuder på både platt, uppför och utför så det är en smula varierande hur lång sträcka jag kommer. Men vem bryr sig? Viktigast är ju trots allt att man utmanar sig själv, blir trött, svettig och nöjd, eller hur?

På gymet blev det hela kroppen som fick ta i. Kom i perfekt tid innan lördagsrusningen och hade massor av plats. Gött!

Lite “vettiga” grejer har också hunnits med. Städning t ex. Inklusive fortsättandet av att sortera och slänga inför flytten. En sak är säker, det behövs!

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Så var det gjort. Sista punkten på förra årets mentala lista över löp-skoj är nu avprickad.

  Det måste ha varit över ett år sedan du tipsade mig om kuta Flaten runt. Tipset har legat och grott, men det har liksom inte blivit läge. Förrän nu alltså. Rundan var så trevlig att jag bara var tvungen att ta två varv.

  Än en gång tack för dina utmärkta råd och tips på kul grejer att göra 🙂

  • Ingmarie

   Åh! Vad roligt! Jag har inte kutat runt den på allt för länge men snart så! Den är verkligen gudavacker!

Comments are closed.