Favorit-boosten

Flaten-rundan är min mysrunda. Tar det alltid lugnt och verkligen njuter när jag springer där. Finns liksom inget parti som är tråkigt utom möjligtvis första, och sista, delen av transportsträckan dit.🤪 Det går upp, ner, kringelikrok, i skog, utmed vattnet och förbi söta kolonistugor.

Förutom att den är fin och varierande finns det massor av bra sprada-ställen. Just denna platsen gillar jag jättemycket för det är nästan aldrig någon där. En perfekt förejobbet-boost!

 

 

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Håller med,

  när man väl är där är Flaten en jättefin runda. Men transportsträckan…..blev ganska precis en maratonsträcka på cykeln till och från. Genom stan. Dessutom blev jag på hemvägen rökt på mitt planerade kaffestop på Hellas. Knökfullt!

  Men knökfullt var det verkligen inte i fjällen. Just hemkommen. Inget kutande (den här gången), bara maklig promenadlunk i vacker natur. Lugn och ro, kliniskt rent från datorer och telefoner. Härligt 😉

  Det där med en “skärmfri” dag i veckan kanske inte är så……..hmm.

  • Ingmarie

   Springa/cykla genom stan är verkligen inte särskilt skoj.Ändå är vår stad garanterat en av de bästa att springa i och igenom. 🙂
   Vad härligt med fjällen! Bodde du på samma ställe hela tiden?
   jag/vi alla borde nog ha mer skärmfri tid. Det är “fördelen” med mitt jobb. Hinner inte ens ta fram telefonen. 😉 Enda gången jag egentligen slösurfar är på kvällen. Jättedåligt sätt att rensa hjärnan på antagligen men ibland känns det skönt att inte behöva tänka… 😀

   Garanterat mer plats i Hellas nu förresten. 🙂

 2. "Herr" Johansson

  Håller med igen,

  cykelbana hela vägen genom stan. Nästan. Om alla fotgängare sedan kunde hålla sig på sin avsedda del skulle vi undvika många tillbud och olyckor som tyvärr uppstår idag. Nu är det egentligen bara typ 5 km från “tull till tull” och jag har egentligen inga problem att hålla “säkerhetsfart” den korta sträckan. Men lite “gubbgnäll” känns alltid bra….dessutom är det gratis 😉

  En god vän har en “koja”, uppe på fjället som behöver ses till då och då. Primitivt värre, men en bra utgångspunkt för “fjällupplevelser” med såväl roddbåt som fötter. Tiden nu, mellan mygg och snö, är enligt mitt tycke den bästa däruppe.

  Har aldrig sett caféet på Hellas så fullt tidigare. Förra helgen var kanske säsongens “sista ryck” för många besökare?

  • Ingmarie

   Hellas är verkligen poppis på sommaren vilket är väldigt positivt! Du får göra nytt försök!

   Har aldrig varit i fjällen denna tiden men det står på min bucketlist

Comments are closed.