(Höst)rensning

En väldigt bra grej med att vi snart ska flytta är att det verkligen rensas i röran. Så mycket prylar och pinaler man (i alla fall jag/vi) sparat till ”sen” och ”omochifallatt”.😱😳

Hittills har vi slängt och skänkt många kassar och kilon och då har vi inte ens börjat med förråden. Men alltså vad härligt det ändå är att bli av med onödigheter! Jag känner mig liksom friare! Gör du det med när du gör dig av med prylar?

Att flytta på ”andra sidan sommaren” är också bra. Dels för att om man gillar nya stället under de tristaste månaderna då vet man att det kommer bli bra och dels känns det lättare att vara inne när höstregnet kommer med jämna mellanrum. Fast det är som vanligt alltid värst att vara inne och titta ut. När man väl är i det där höstvädret är det helt ok. Fast jag kommer ändå alltid föredra vår och sommar oavsett väder.😄

Kram från Ingmarie

One Comment

  1. Vi flyttade 28 december och älskade allt med flytten! Sen kom löven och blommorna i parken. Blev liksom bara bättre och bättre! Typiskt smart att inte börja med det bästa utan spara lite på det 😍

Comments are closed.