Det tar sig!

Lyckades gå-jogga ihop 8 km på samma tid som det tog att få ihop 7,5 km i tisdags. Det tar sig! Nu är det ju inte alls säkert att gps:en stämmer såklart men om den gör det så är det ännu ett litet framsteg. Oavsett så var det härligt och kändes helt ok.

Tro nu inte att jag pressar mig för det gör jag inte. Tvärtom! Skulle t o m vilja påstå att jag är lite mesig emellanåt och det är självvalt. Har ingen brådska med någonting och vilar verkligen massor. Även under de där gå-jogg rundorna.

Samtidigt så går det ju faktiskt inte att pigga på sig genom att ligga på soffan hela dagarna. Man behöver utmana sig för att utvecklas oavsett vad det handlar om, eller hur? Det gäller bara att lägga sig på rätt nivå och det är väl det som kan vara det knepiga. Den där ribban måste helt enkelt anpassas efter nuet. Inte efter hur den var innan eller efter hur man vill den ska vara.
Att jag klarade av att både träna och jobba så pass länge som jag gjorde beror till stor del på att min lägstanivå var så hög. På gott och ont antar jag. Å andra sidan är det nog bra mycket enklare för mig att “komma tillbaka” igen just för att jag var så stark innan detta hände.

Hur som helst så har jag inte tagit så här många steg på väldigt många veckor. Tjohooooo!

Att det blev så här många i dag var för att en vän drog med mig på en extra promenad. Perfekt med en “walk and talk” träff för även om det blåste friskt så var det härligt att träffas och vara ute. Bada fick jag dock göra själv. Förstår verkligen inte varför… Jag har aldrig ångrat ett bad oavsett årstid och jag har faktiskt inte heller hört någon annan som gjort det!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Sandra

    Skönt att det går framåt och att du orkar mer än tidigare. Klokt val att skynda långsamt. Underbart att ligga på en stock och njuta. Har lätt att bada med någon men har fått svårt med åren att komma i själv.

    • Ingmarie

      Det är något med trädstammar oavsett om de står upp eller ligger ner, eller hur? 🙂

      Jag älskar bada ensam. Känner mig fri! Och ffa på vintern även lite busig. Prova!

Comments are closed.