Lite wild & crazy

Ibland måste man bara få vara lite wild & crazy. Har man sen en vän som Kari som också gillar det så är det dubbelt bra, skoj och äventyrligt! 🥳

Att spring-gå drygt 15 km är inget som skulle känts varken galet eller vilt för en och en halv månad sen men det var då det. Med tanke på att för bara tre veckor sedan så var det ovan nämnda Kari som höll mig sällskap när jag blivit frisläppt från sjukan och i obeskrivligt långsam fart gick ner till sjön ca 1 km där jag behövde göra en lååååång paus för att orka gå hem igen, så är långa varvet runt Flaten verkligen wild & crazy!😀

Det tog ju sin lilla tid men ingen av oss hade någon klocka att passa så det var helt stress- och pressfritt. Så härligt! Det blev ju inte direkt sämre av att solen sken och att vi hann prata om allt från pension och yrkesval till städning och klimakteriet. Lyxigt!😀

Jag kände mig pigg och piggare blev jag tydligen av mat, vila och lite mer jobb med ett projekt jag håller på med (som också är en smula wild & crazy!) för sen blev det ett Prformance strength-pass också. Tema “press” så nu är mina armar och axlar mosade. De darrar så jag nästan inte kan skriva nu. 😱 Verkligen wild & crazy!😄

Kanske kan man säga att  kvällsbadet också var wild & crazy för när det mörkt så kan man skippa badkläderna.  🤪

Tystnaden, stillheten och den unika upplevelsen får man på köpet.❤️

Har du gjort något wild & crazy på sistone?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Kul att se hur det “går” framåt i din rehab. Med expressfart dessutom. Ett föredöme att ta efter om/när jag själv hamnar i liknande situation.

  Apropå att kasta kläder har jag börjat gå barfota. Borde väl kvala in till “wild & crazy” aktiviteter 😉

  Häromdagen blev det hela strandpromenaden utan skor och strumpor (7km med stopp på kommunens utegym-stationer).

  Ger en härlig massage för fötterna som känns flera dagar efteråt.

  Var ju lite för ung när hippies härjade som värst, men tänkte ta igen det nu….i alla fall dom bra grejorna dom höll på med.

  “Peace sister!” 😉

  • Ingmarie

   Ja det går ofattbart bra! Är obeskrivbart tacksam och är övertygad om att det till stor del beror på att jag var stark redan innan och guru-Dannes hjälp.
   Gå barfota ÄR härligt men jag är alltid orolig att det ska ligga något på marken som kan skada mig. Yrkes- och miljöskadad som jag är så blir det ju liksom aldrig “bara” ett lite stick- eller skärsår. I min (tanke)värld blir det köttsår som infekteras, sepsis(“blodförgiftning”), IVA, respirator, amputation och permobil.. (Om jag inte dör vill säga…)
   Dessutom har jag ju ett par av jordens sämsta fötter så de behöver lite mjukt skydd under sig. 🙂

   Fortsätt njut av sol och värme!Och vare absolut lite wild & crazy! Allt blir roligare då! 😀

Comments are closed.