Som ett proffs

Att vara löpcoach är (i all fall med lite fantasi) nästan som att vara proffs.😄 Man får ju faktiskt betalt för att springa!

Det är i alla fall garanterat roligt och svettigt! Körde två Indoor Running pass på raken i dag och tror banne mig inte jag hade mycket mer svett kvar att svettas!😅

Crosstrainingpasset som var innan på dagen var inte riktigt lika svettframkallande men det var inte långt ifrån. Skoj var det i alla fall och det kommer säkert kännas i morgon.💪🏻🤩

Hur har din onsdag varit?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Onsdagen blev mer på den lata sidan här. Lunch med bekanta nere i marinan, sedan en öl uppe på en hotelltakbar med havsutsikt vida omkring.

    Men står nu (tors 0700) redo för en löptur med soluppgången i fonden. Just nu bara 15C så räknar med bra fart i steget denna morgon 😉

    • Ingmarie

      Låter underbart! Jag ska slöa i morgon. (Lite i alla fall. haha)
      Hur varmt är det på dagarna?

  2. "Herr" Johansson

    Moln och kvarvarande öl-rester i systemet gjorde jag blev jag snuvad både på soluppgång och snabba fötter. Men det var en bra morgonrunda ändå.

    Lägsta temperatur ligger nu under 15C och högsta uppåt 24C. Kokosoljan i köket har börjat stelna så där ligger väl temperaturen på 23C.

    Vintern ÄR på väg 😉

    • Ingmarie

      Visst är det ändå ovanligt varmt för årstiden? Tycker det låter ljuvligt! (Eller kanske inte ölresterna om det var allt för mycket. hehe)

Comments are closed.