Isigt

Det där att vara kissekatt-passare är en himla bra grej. Framförallt för att man får ha en katt i sitt hem såklart men även när man får fina presenter som tack! Som tack för att vi har passat Puzzel så fick vi ett presentkort på Icebar  med efterföljande middag på Swede Hollow restaurangen. Vi hade egentligen inga som helst förväntningar, särskilt inte på maten eftersom det bara fanns en ynka veganrätt, men det var nog bra för det här var verkligen en höjdare!

Innan man gick in is-baren fick man låna både en cape och handskar. Det krävs om man ska vara i -7 grader längre än 3 minuter.

Själva is-baren görs om varje vår. (Hur de gör varje gång de ska smälta allt vet i sjuttsingen. Det måste bli ofantligt mycket vatten!) Stockholm är först i världen med att ha en permanent is-bar och i år är det 20-årsjubileum. Man gör skulpturer av 40 ton is och vattnet är taget från Torne älv. Otroligt både vackert och spektakulärt!

Baren bjöd på en valfri drink som (såklart) serverades i is-glas.

Och maten? Den var outstanding trots det skrala utbudet. Men det räcker om det är bra, eller hur?

Bakad rotselleri med morotspurré – friterad potatis – grönkål – rostad mandel – chimichurri. 
MUMS!

Så tack Camilla! Tror aldrig jag hade kommit på idén att göra detta själv.

Efter gårdagens svettparty så har jag tagit det lugnt med träningen i dag men simpasset jag gjorde var både härligt och bra!

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.