Ljus

Jag vet att många tycker november är extra jobbig pga mörkret och att man har en hel vinter framför sig. Jag tycker också det egentligen men skumt nog gillar jag november. Antagligen för att risken för snö, modd och is är minimal och för att jag tycker det gråa, dimmiga och dämpade färgerna är otroligt vackra! 😍

Men visst behöver även jag ljuset. Jättemycket!

Att kunna sprada mitt på dagen är därför extra superlyxigt. ( En fördel med skiftjobb i alla fall 😀.)
Och allvarligt talat, månens sken är inte så dumt det heller! 🤩

Hur upplever du november?

Kram från Ingmarie 

 

2 Comments

  1. November är min sämsta månad förutom februari…
    Jag blir så otroligt trött av mörkret och det känns som läggdags när klockan passerat 17. Räknar ner till den 21 december även om det känns lite tragiskt 😀

    • Ingmarie

      Håller med dig både om nedräkning och februari. Visst är det märkligt att februari är så seg?! Den är ju “på rätt sida” vintern och kortare än alla andra.

Comments are closed.