Snöholm

Ingen har väl missat att det toksnöat i 08a land? Borde heta Snöholm i stället för Stockholm just nu. Haha.
Jag kom nästan inte ens ut i morse!😱 De som tänk använda sina bilar fick tänka om för de flesta var helt begravda i snödrivorna. 😳

Så för att vara säker på att komma till jobbet i tid fanns bara ett alternativ för mig. Använda benen!😄 Ibland snöade det så mycket att jag inte såg någonting. Attans vad snö kan sticka i ögonen!

De stackars träden är verkligen inte förbereda för den tunga snön så emellanåt var det som en hinderbana. Tur jag gav mig ut i tid för det blev typ Pb i långsammast tid ever.

Och visst är det vackert men ”problemet ” är att det mesta väldigt snabbt förvandlas till modd och is och det kan väl ingen gilla? Det är nog detta som gjort att jag har ännu svårare för vintern. Längtar redan till sommaren!😱

När jag haft sista passet på kvällen var Götgatsbacken, och hela stan för den delen, fortfarande en enda sörja. Tur man inte bor där även om allt blingbling är väldigt vackert. 🤩

Det har börjat snöa kopiösa mängder igen så snart syns nog ingenting mer än det vita. Har nog aldrig varit med om så här mycket snö på så otroligt kort tid. Fascinerande!
Detta är ju inget unikt men något jag heller aldrig varit med om är åska på vintern! 😳 Det snöade, blixtrade och dundrade enormt i natt och även nu i kväll. Tydligen mycket ovanligt men ibland händer det.

Kram från Ingmarie 

 

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Haha. Du är inte ensam om att nyligen ha satt “typ Pb i långsammast tid ever”.

  Har läst att det verkar ju funka helt okej för många andra att köra löppass på fastande mage. Så har nu gett mig den på att träna upp den egna ketonproduktionen och köra på “fettdrift” genom morgonlöpning på fastande mage.

  Jodå, det funkar, men tempot! Första testrundan gick så långsamt att jag knappt kom över vilopuls. Sega ben var bara förnamnet 😉 Den andra gick lite bättre och då slapp jag även huvudvärken på slutet.

  Den tredje rundan tänkte jag ta i morgon bitti. Vi får se hur det känns då, men är övertygad om att kroppen ställer om sig efter husses konstiga infall. Det är bara en fråga om tid….och pannben 😉

  • Ingmarie

   Ja man vänjer sig! Om man vill….
   Jag har kört oräkneliga morgonpass genom åren men nu för tiden gör jag det bara om jag “måste” för att hinna träna ö h t. Jag mår helt enkelt inte bra av det. Då tryter ju även motivationen att ens försöka göra det mer.

Comments are closed.