På riktigt

Nu är det verkligen på riktigt att vi flyttat för nu har vi både nya nycklar och egen brevlåda! 🤩

Man behöver verkligen pauser från allt plockande och fixande så vi har även invigt simhallen i Kristianstad! Den är så ny att färgen nästan inte hunnit torka.😄 Galet fin så här kommer jag (vi) säkert att trivas!❣️

I morgon ska vi visst springa lopp! Vet inte vem som planerade in det… Måste ha varit Anders för han hittar alltid på sådana tokigheter. Haha

Sanningen är att jag satte detta som mål när blodkärlet i magen läckte och jag blev akut sjuk. Det finns tre sträckor på Åhus trail, 6 – 11 och 17 km, och från början tänkte jag den kortaste för det kändes som ett rimligt mål när jag bara pallade gå några kilometer i snigelfart. Men sen började kroppen vakna till liv och när jag både klarat galna långpass i djupsnö i över tre timmar samt satt flera Pb i gymet så bestämde jag mig för 17 km. Jag vet att jag orkar men jag är inte helt säker på att jag kommer hålla mig på benen bland bröte och lera. Å andra sidan är jag typ världsbäst på att mesa och ta det lugnt. Om det är någon gång jag inte har tid att bryta ens ett finger så är det ju nu för även om jag är en bra arbetsledare så tror jag inte Anders skulle uppskatta det. Hehe

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.