Lättroad och lättlurad

Simma/vattenlöpa på Eriksdalsbadet en helgdag är ungefär detsamma som att ge sig in i ett krig. Alltid knökat med folk, trångt, stökigt, skitigt och hög ljudvolym. Det är därför jag försökt undvika lägga just vattenträning på de dagarna.
I dag skulle ag in till stan /dvs Kristianstad) för att lämna Anders vid tåget och tänkte att jag skulle passa på att simma när jag ändå var där. Jag hade mentalt laddat för ett mindre kaos men tji fick jag! Det var så lugnt och tyst att jag började tro det var stängt och de glömt mig eller att det hänt en katastrof någonstans som jag missat.

Antingen är det så här eller så hade jag bara tur. Strunt i vilket för det var helt underbart! Det var såklart flera andra där men inte där jag var. De har det nämligen så himla fiffigt att det är olika omklädningsrum beroende på vart du ska och olika rum för de olika aktiviteterna. Ska jag simma är jag alltså i ett särskilt omklädningsrum och i en särskild bassäng i ett särskilt rum. Ska man till lekdelen/vattenlandet har man ett särskilt omklädningsrum och särskild avdelning. Samma med förening och relaxen. Någon har m a o tänkt till!

Egen bana hela tiden och som mest var vi fem pers i hela bassängen! Lyckan och glädjen var total hos mig för när jag simmar vill jag gärna ha det lugnt runtomkring mig och slippa behöva anpassa farten.

Jag tycker ju det är ganska kul att emellanåt gå på gruppträning eftersom jag gillar dynamiken, energin från de andra och pepp från instruktören. Dvs då vill jag ha sällskap och det får gärna vara trångt så länge jag kan göra övningarna. Virtuella pass har aldrig lockat mig pga av avsaknaden av det ovan. men eftersom jag var sugen på något i dag så var jag “tvungen” att testa för det fanns inget annat att välja på.

Nu valde jag dessutom kanske den “svåraste”, Sh´bam som är en dansklass, men jag har kört den många gånger förut så visste i alla fall vad som väntade.

Det är möjligt att jag är jordens mest lättroade och lättlurade person men det tog typ 2,5 minut sen tyckte jag att jag dansade (nåja) med instruktörerna!

Ska absolut testa några andra klasser också men jag tror jag kommer fortsätta föredra “riktiga” klasser med “riktiga” instruktörer och deltagare.

Gillar du virtuell träning?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vill helst ha en instruktör men tycker de virtuella klasserna är ett grymt komplement om jag vill träna på en tid där de inte finns några vanliga pass. Är jag helt ensam på klassen är det svårare att helt hitta peppen, men finns det åtminstone en deltagare till så brukar det gå bra.

    • Ingmarie

      Absolut bra komplement och miljarder gånger bättre än inget alls. Ska testa The Trip sen med. Får se till att sitta precis framför skärmen. 🙂 (Den är väldigt mycket mindre än på ex Sats)

Comments are closed.