God Jul!

Sen många år tillbaka firar vi helt stressfritt och gör bara sånt vi vill och känner för. (Utom möjligtvis städningen. haha)

Jag valde tröskelintervaller på fina skjutfältet. Där är riktigt goa rakor kan jag berätta! Och djupsand vid havet. 4 x 10 minuter. 90 sek. vila. Med tometemössa såklart så det var svettigt om skallen men lite svalt om ansiktet.

Anders var också där men valde lite annat.

Jag fortsatte till gymet och himmel så mycket folk det var där! Aldrig sett så många. jag som trodde jag skulle vara i princip solo där. Haha! Det var dock före Kalle så det förklarar väl en del.

Mellan glögg-drickande, Kalle-tittande, sällskaps-spelande, filmtittande, champagneskålande och ätande så har jag förstås julbadat med. Ingen jul utan bad för mig!
Anders var med så jag vågade ta stegen längst ut på bryggan. Dels för att jag inte visste om stegen var ok (det var den) och dels för att det blir tokdjupt direkt där. Kunde ju blivit lite jobbigt om stegen pajade och jag var tvungen att försöka simma i land… Nu vet jag hur det funkar, hur det ser ut och vilken strategi jag ska ha om något går tok. (Fast jag är såklart alltid försiktig.)

God Jul önskar jag dig! Hoppas den hittills varit precis som du velat och önskat!

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

Comments are closed.