Bra betyg

I dag var det tredje gången sen vi flyttade hit som Anders var med och simmade. Utan att ens bli mutad! Det är ett extremt bra betyg! Inte blev det sämre efter dagens besök. När vi kom till det som kallas motionsbassängen var det “mycket” folk men jag är ju van och tänkte precis hoppa i när badvakten kom och sa; ni brukar väl simma lite snabbt? Vill ni vara i den andra bassängen istället?

Alltså gissa om vi blev både paffa och överraskade. Inte bara för kommentaren om att vi brukar simma “snabbt” för det är det ingen som kan anklaga oss för, utan för servicen! En kommunal anläggning som verkligen tänker och har koll på gästerna. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin upplevt det innan.

Sen har jag mest jobbat. Som de flesta ställen inom vården har vi mycket men det är inte pga covid. Tyvärr tvingas vi ändå ha munblöja på i princip hela tiden så nu har min röst nästan helt försvunnit. Vågar inte ens tänka tanken färdigt på vad det är för skit vi tvingas andas in. Att de inte hjälper finns det över 150 (!!!!!) olika forskning och studier på så vem försöker man egentligen lura…?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Fantastiskt bra service ju! Nej mina luftvägar mår inte heller bra av allt munskyddsanvändande. Skulle vilja att det gjordes en studie kring hur långtidsanvändande av munskydd påverkar vårdpersonals hälsa. Jag skulle ställa upp iallafall.

    • Ingmarie

      Har inte pallat läsa alla de studier som finns i länken men det har tydligen visat sig att risken för bl.a demens ökar. (!!!) Flera i dag som sa att de vägrar. (Både munblöja och sprutor! Det tar sig!) Hoppas det blir kortvarigt tvång!

Comments are closed.