De första 2023

Jag älskar att springa från A till B. Det blir liksom ett öäventyr även om jag vet vart jag ska/ hur det ser ut. I dag visste jag hur halva vägen var men resten var outforskat. Anders parkerade vid Fårabäck och jag sprang först dit och sen en runda i skogen där. Jag kan konstatera att “vår” skog är en guldklimp i jämförelse, att det är skönt med medvind när det blåser så man nästan lyfter, att det kan vara lika varmt första januari som på midsommar, att kusten kan vara smärtsamt vacker, att tuffa intervaller + tung styrka ger trötta ben och att tallksog skyddar extremt mycket mot vinden.

En ovanlig syn men den sista dryga kilometern till bilen höll vi faktiskt sällskap!

Naturligtvis ville jag bada också så här på årets första dag och jag råkar vara ledig. Ofattbart nog hittade vi en vik på Landön där det var lä! Kolla färgerna! Nästan så man tror det är på låtsas men det är det inte.

Vårt hem börjar också ta mer och mer form. När vi fått (betalat) Halmstad-lyan och får bort det som ska dit kommer allt bli ännu bättre!

Hur började du ditt 2023?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr"Johansson

  Haha,
  mitt 2023 började också med en löptur. Förståss.

  Sedan ett varmbad i karet till tonerna av den traditionella nyårskonserten från Wien på P2 😉

 2. A till B är kul och allt som stoppar vind är bra! Frågan är vad som finns i Genarp som kan trolla bort vädret som verkar bli oroväckande likt Sthlm marathon 2012 på fredag…

  • Ingmarie

   Ja vind kan vara både himmel och helvete! Blandat med issnö/regn är det en mardröm. Hoppas SMHI har tokfel och att det är mycket skog som skyddar oss på fredag!

Comments are closed.