Ventilen

Många timmars jobbrace är över för några dagar. Kan inte låta bli att tycka att det är lite skönt. “Det är mycket nu” som man säger men det är inte pga covid. Inte direkt i alla fall men tyvärr påverkar de negativa effekterna av alla injektioner som tagits. Förstår fortfarande inte att även Pfizers stoppas. Nu erkänner man också att testerna inte är helt tillförlitliga. Dvs det vi “foliehattar” sagt hela tiden och det är alltså det man baserat hela den sk pandemin på. En definition WHO lite lägligt ändrade på strax före svininfluensan. Liksom definitionen av vaccin. (De sk covidvaccinen är ju inga  vanliga vaccin utan genterapi.) Svininfluense-vaccinet stoppades ganska snabbt när biverkningarna kom fram men ändå blev skadorna stora för många människor. Hittills har över 100 000 biverkningsrapporter inkommit på mRNA injektionerna bara i Sverige vilket är tusenfalt mer än vad som är acceptabelt för vilket läkemedel som helst i normala fall. Ändå fortsätter man pusha på. Sjukt! Nu har man dock “plötsligt” ändrat sig till att det är ffa de över 65 år som ska ta…. De flesta har nu också fattat att det inte skyddar varken mot smitta eller att smittas. Inte heller mot svår sjukdom och död. Något som bl.a FHM har påstått men nu nekar till att ha sagt. Det finns dock sparat som bevis och journalisten Per Schapiro beskriver allt väldigt bra här.
Jag kan skriva spaltkilometer om detta bedrägeri och experiment som är på väg att avslöjas som kanske den största lögnen i världshistorien men jag nöjer mig här för det var inte det jag tänkte skriva om egentligen. Jag är bara så sjukt trött på denna hysteri, alla lögner, sveket, osämjan och allt elände injektionerna, restriktionerna, tvånget och munblöjorna ställer till med att jag tydligen behövde skriva av mig lite…

Utan träningen hade jag antagligen hanterat detta ännu sämre. Den är min ventil som ger energi och lugn på samma gång. I går blev det riktigt bra intervaller i solsken. 30 st 30-30 sek och eftersom jag hade spring i benen och lite bråttom hem blev det även 10 min. tröskel.

I dag var det inte riktigt lika varken soligt eller snabbt. Men det är ju också det som är tjusningen med löpning, eller hur? Inget pass är det andra likt. Lugnt och stillsamt i skogen och vid havet i regn under grå himmel blev det.

Regnet hade slutat när jag klev av bussen och månen kämpade bakom molnen. Stor och fin gatlampa när den fick en chans!

Kram från Ingmarie

 

8 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Varningsklockorna har ringt länge nu men få verkar ta notis.

  Fler än rimligt i den injicerade delen av bekantskapskretsen (gubevars är det många valt bort covid-injektionerna) har det senaste halvåret dragit på sig diverse allvarliga sjukdomstillstånd.

  Är det begynnande långtidseffekter vi ser eller tillfälligheter? Vilket som, läskigt är det i alla fall.

  För övrigt så “rev jag av plåstret” tidigt i år. Planerar dock med att bryta min vinterfasta i morgon…..å därmed åter aktivera även min “ventil” igen.

  YAY 😉

  • Ingmarie

   Visst är det märkligt? Ännu märkligare att utbildad vårdpersonal helt slutat ifrågasätta och reagera. I alla fall när det gäller detta. Tystnadskulturen är starkare än kinesiska muren!
   Men jag tycker mig se att det börjar krackelera. Sanningen går inte att dölja hur länge som helst!

   Vilken är din vanliga ventil?

   • "Herr" Johansson

    Samma ventil som din. Efter en löptur kommer man ju tillbaka gladare, piggare och lugnare i sinnet. Fungerar finfint för mig med 😉

    Dock inget kutande under vinterfastan. Endast “lågintensivt”, typ promenader.

    Experimenterar dock fortfarande så smått med löpning på fastande mage, men inte under en långfasta. Det skulle bli lite väl “hardcore” för en gammal gubbstrutt 😉

    • Ingmarie

     Aha! Du menade så!
     Ja det är bästa ventilen!
     Hur blir det när du långtidsfastar? Får du någon slags kick av den så du liksom klarar dig utan den vanliga ventilen? Kallbad ger mig faktiskt en kick/tillfredsställelse som är NÄSTAN samma som vid löpning. Om jag är i tillräckligt länge vill säga. 🙂

     • "Herr" Johansson

      Vet att andra får ökad energi och ytterligare en del rapporterar de nästan blir euforiska under en längre fasta.

      Vi är uppenbarligen alla olika, för här……ingen “kick”. Ingenting faktiskt.

      Min belöning kommer efter att fastan brutits. Maten smakar himmelskt + otroligt lätta ben i löpspåret i några dagar.

      “Skall man vara fin, får man lida (åtminstone lite) pin” 😉

     • Ingmarie

      Haha! Ja så är det! På ett sätt kanske det är “bra” att du inte får för stor kick av att fasta. För mig betyder det att du inte har några (större) anlag för ätstörningar. 🙂

Comments are closed.