Ny transportväg och ny glädje

Som jag skrivit innan så saknar jag mitt SoFo-gym jättemycket (men det är också den enda “saken”) men jag saknar inte transportvägen dit och hem. Här däremot har jag en fantastisk väg till gymet och jag kan göra den både lång och kort. Eller som i dag. Längre dit och kortare hem. (Längre är inte jättelång men ca 8 km) Dit tar jag Skåneleden genom skogen och utmed havet. Hem på smågator och stigar. Kalasbra!

Fatta mig nu rätt ang gymmet förresten. Det är helt ok här men det är liksom inte samma som mitt favvogym. Sats är Sats och absolut bästa kedjan i Sverige om du frågar mig! Nu är jag ju dock som sagt var lättroad så det funkar utmärkt att bli både svettig och trött även här.

Efter dagens skrivjobb på hemmakontoret (en fåtölj i en hörna) drog jag till simhallen. Faktum är att jag har hittills inte haft ett enda dåligt pass där! Magiskt! Jag gillar att simma men nu känns som jag har hittat den där äkta simglädjen igen och jag tror jag vet varför.

Dels är det inte toktrångt, stökigt och rörigt och dels är det inte snorkallt. Ja, jag gillar att vinterbada men jag gillar inte att simma länge i kallt vatten.

Jag tackar, tar tacksamt emot och hoppas det varar.

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Så härligt att du trivs! Fast synd att inte NW uppfyller dina önskemål.
  Jag kämpar på för att vara badduglig på torsdag, men det går tamejtusan segt.

  • Ingmarie

   Alltså det är bra men inte som Sats. 🙂
   Jag är nog bara bortskämd! haha
   Hoppas det händer underverk i natt så du kan haka på!

Comments are closed.