En s-å-n dag

Som du vet är jag inte så förtjust i att gå upp allt för tidigt och/eller kuta före frukost men ibland ”måste” man om det ska hinnas med och ibland blir det t o m riktigt, riktigt bra. Som i morse! Det både kändes och var plättlätt!😀


Några timmar senare var jag i Malmö och fick äntligen se min vän Ulrika igen som jag inte träffat sen hon flyttade från Stockholm och det är flera år sedan. 😱 Messenger och sociala medier i all är men det inte som IRL.

Och vilken dag vi fick! Trots regnpisk och hårda vindar. Vi började med fika ( som Ulrika så fint fixat❤️) och lite uppdatering om sånt man liksom inte kan skriva om för det skulle bli en väldigt lång roman. Det där fortsatte vi med på promenaden till Malmö museer  ( ja det är mer än ett) och även där inne. ( Tur man inte behöver vara tyst där! 🤪)

Roliga utställningar och galet billigt! 40 kr/person!Sen traskade ( halvflög) vi vidare till Ribersborgs kallbadhus.


Ingen av oss har varit på ett sånt ställe innan och hade nog egentligen inga förväntningar. Dock hade vi funderat lite på om det skulle bli segt för vi hade bokat två helt olika massagetider. 15.30 och 17.30. ( Fanns helt enkelt inga andra att få.) Inte heller hade vi några jätteförhoppningar om att massagen skulle vara särskilt bra.

Allt var tokfel!

Tiden bara försvann medan vi roade oss med, och njöt av, havsbad, tunnbad och bastu.

Underbart!

Massagen var det absolut toppnivå på och vi blev så där härligt såsigt mjuka i både knopp och kropp att det nästan blev lite bråttom tillbaka till tågen.😀


Men vi hann och jag har med mig en dag i ❤️ som jag alltid kommer minnas som en av de bästa i livet.

Tack!🙏🏻❣️

På tal om billigt så var både kallbadhuset och resan värsta pangklippen!

345kr för bad inklusive massage och 214kr t o r hela vägen nästan ända från och till vårt hus!

Wow alltså!🤩

Kram från Ingmarie 

 

 

2 Comments

  1. Ser helt underbart ut! Jag hade så gärna hängt på! Meeen, den här sega grejen jag åkt på ger sig inte. Njut för mig med så länge, så hittar vi på något kul när den här eländiga förkylningen släppt!

Comments are closed.