Rumpnöt och intervju

En heldag sittandes på en stol är sjukt mycket jobbigare än en heldag ståendes. Rumpskavet är ett faktum redan efter en timme. Simpasset var extra efterlängtat och extra härligt! Om jag inte minns helt fel är det 1,5 vecka sen sist! Hemskt! Om inget oförutsett händer blir det dock två till innan söndagen är över.

Men det har varit trevligt, hyfsat givande och “special”maten jag fick var riktigt bra! (Jag skriver “special” för jag tycker ju jag äter vanlig mat. haha)

Du som följer mig vet nog min inställning till injektionerna och hela covid-grejen. Nu har jag verkligen stuckit ut näsan men jag står för allt jag säger och jag vet att jag inte är ensam. Vi är väldigt många runt om i världen som är “vakna” vid detta laget. Sjuksköterskor, läkare, forskare och professorer. Det var t ex väldigt tunga namn med på den stora Internationella  konferensen i Stockholm  men inte ett pip i media om detta. Varför? Man kan ju skriva spaltkilometer om någon kändis kläder, vad en politiker gjorde när hen var 17 år eller om korruption, mutor och gängkrig. Oftast enkelriktat från en synvinkel men man tar åtminstone upp det. Jag tycker det är ytterst märkligt!

Kanske minns du att jag skrev att jag blivit intervjuad av Per Schapiro? I princip den enda journalisten inom msm som vågat ifrågasätta hela denna cirkus.
Nu finns intervjun här på Folkets radio. Vi är tre “modiga” sjuksköterskor som är med. Jätteläskigt men samtidigt lite “befriande”.

Lyssna gärna och berätta vad du tänker och tycker!

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. Marie Westerblad

  Äntligen börjas det pratas lite mer om alla biverkningar. Är tacksam för att du vågar, heja dig.

 2. "Herr" Johansson

  Tack Till Tre Trotsiga Tuffingar

  Tack för att du och dina kollegor har modet, viljan och energin att “ta fajten”. Inte lätt att arbeta mot den massiva marknadsföring (gränsande till hjärntvätt) av den injektionshysteri som nu gubevars sakta verkar klinga av.

  Trist att höra vad ni inom vården fått stå ut med från vissa kollegor och (faktiskt!) direkt korkade chefer. Hot om uppsägningar och diverse anmälningar (t.o.m. till säpo?!) för att ni gjort ert jobb. Ofattbart!

  Kan bara konstatera att det handlar om extraordinära människor som står emot det uppiskade massiva tryck som tycks vara rådande på många av våra arbetsplatser.

  Med det sagt tänkte jag också “sticka ut näsan” och undra hur det står till med de andra “narrativ” som nu marknadsförs av msm och våra styrande med så stor kraft?

  Jag tänker då på det svenska stöttandet (dessutom med skattebetalarnas pengar) av onödiga krig i utlandet, samt den alarmism om “global uppvärmning” som påståtts vara orsakad av “skadliga” CO2-utsläpp.

  Jag vet att det av några få (men högljudda!) anses vara ytterst osolidariskt(?), men vi är ju trots allt en hel del som fortfarande envisas med att fokusera på det positiva. Nämligen vår egen kropp- och knoppsvård, samt att glädjas över de glädjeämnen som man inte ens behöver vara lättroad för att finna.

  Fast det där med att vara lättroad underlättar förstås 😉

  • Ingmarie

   Tack!
   Ja hjärntvätt och masspykos är det verkligen! Jag är helt fascinerad över hur så många verkar att helt ha slutat tänka.(!!)
   Men jag märker en viss skillnad. Hör ytterst sällan om någon som ska ta fler sprutor, tvärtom, och vi behöver inte testa oss vid symtom längre. (!) Men anhöriga “tvingas” ha munblöja vid anhörigbesök vilket är helt absurt!Om du inte lyssnat på Hans Zingmark på konferensen så gör det. Enkelt och lättförståeligt. Alla borde se den. Fattar man inte då fattar man nog aldrig…
   det läskiga är att jag är orolig att kollegor ska se intervjun och jag ska bli utfryst. Fatta vilken dårskap! Ifrågasätta dessa sprutor och hela hysterin är värre än att vara rasist, köra full eller förskingra pengar.

   Och det andra.. Ja du. Det krig som det skrivs om dagligen har också enbart en vinkel och man verkar helt ha glömt historien. Elen är ju en annan grej. Hur får det fortsätta så här? Hela klimatgrejen har (också) blivit big business och man kan inte skilja det från miljöproblem.

   jag är med dig! Fokus på glädje, hälsa och äventyr!
   Fast jag får erkänna att ibland är det svårt när jag är mitt uppe i “skiten”…Tack och lov är jag bra på att släppa det sen när jag får roa mig. 🙂

Comments are closed.