När det är (extra) enkelt

När solen skiner, temperaturen är två-siffrig och det är medvind (nästan) hela löpturen, då är det banne mig plättlätt att vara löpare!

Så var det i går och som jag njöt! Hoppas hen som bestämmer vädret har hört hur jag önskar mig liknande till ÖST.

Lika lätt var det att bada. Hade det inte varit för isvindarna hade jag trott det faktiskt var sommar. Eller i alla fall nästan. Jag hoppas nog att även vattentemperaturen blir två-siffrig då… Det är det inte nu.

I dag har jag varit på jobbet från tidig morgon till sen eftermiddag och även om jag är övertygad om att det hade blivit en vansinnigt vacker morgonlöpning så avstod jag. Dels för att jag prioriterade sömnen och dels för att jag ville ha löpvila. I stället fick jag sällskap av Glenn och hans kompisar i spinningsalen. Snortrött före och snortrött efter men på två helt olika vis. Före för jag var jobb-seg, efter för att jag tagit i. Föredrar den sistnämnda tröttheten alla minuter på dygnet.

Som du kanske märkt är mina inlägg fortfarande en smula oregelbundna och det beror på samma skumma teknikstrul som i förra veckan.. Först funkar det inte utan det blir bara en massa konstiga meddelanden om länkar jag ska klicka på (vilket jag inte gör) och sen plötsligt är allt som vanligt igen.
Förhoppningsvis är det som vanligt i morgon igen.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Apropå teknikstrul.

    Kan kanske vara nyttigt för oss följare att ibland få inse vilken lyx det faktiskt ÄR att få dina vackra vårbilder, varvade med kul reserapporter och peppande texter levererade i stort sett på daglig basis.

    Spanska sydkusten i all ära, men kan rapportera att det fortfarande är lite kallt här tidiga morgontimmar. Troligen en bra bit under 10C. Fast överdragströjan åkte dock av efter bara någon kilometer på morgonlöpet längs medelhavet.

    “Life is good” 😉

Comments are closed.