Glada ben och heta tips

Jag trodde jag skulle vilja ha flera veckors löpvila efter de där 60 km i lördags men det tog visst bara 2 dagar sen kom suget igen. Nu visste jag ju inte om det var huvudet som helt styrde suget och kroppen liksom blev överkörd, men av någon märklig anledning är benen jättepigga! De kan såklart vara på ett helt annat humör i morgon men det är då det. Jag lever i nuet så mycket det bara går och därför njuter jag till fullo när det sker sådana här små underverk. Helt klart hjälpte (hjälper) solen, värmen och naturen till!

Sen har jag två heta tips till dig! Bra va?

Det första är senaste numret av Runner´s World där du kan läsa lite om vad jag och Kjell-Erik Ståhl pratade om i vintras.

Mitt andra tips är när du är i Åhus. Passa då på att besöka Åhus Seaside. Vill man slå på stort så bor man såklart över och nyttjar deras gym och SPA. Det sistnämnda kan man förresten njuta av även om man inte bor där. På eftermiddagarna har de jordens största (?) kakbuffé, på kvällen à la Carte och mitt på dagen har de lunchbuffé. Det var den vi testade i dag och det var inte sista gången.

Förutom att miljön, utsikten och personalen är fantastisk så var maten himmelskt god. Det finns tre rätter  att välja på och en stor helt vegetarisk salladsbuffé med en massa smarrigt. Vi valde (såklart) vego som denna veckan är “Bakad spetskål – rostad morot, potatis, dijonkräm, & rostade pumpakärnor. Mumsigt!

Att stranden och havet drog mig har du kanske redan anat…?

S-å-h-i-m-l-h-ä-r-l-i-g-t!

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Grattis till publiceringen!

  Lite kul faktiskt, även jag har i dagarna fått en tidningsartikel publicerad. Fast i en betydligt smalare tidning, nämligen Svensk Flyghistorisk (flyghysterisk?) Tidskrift. Handlar om mina operationella erfarenheter av en flygplanstyp som numera får betraktas som flyghistoria. Stor “nörd”-varning utfärdas för den som till äventyrs tänker läsa 😉

  Noterar även att dina bilder blivit grönare på sistone. Ett redan vackert Skåne på väg att bli ännu vackrare. Härliga tider framför oss 🙂

  • Ingmarie

   Men wow! Grattis! Låter både spännande och komplicerat!Och nördigt. 😉 Hur hittar man den tidningen?

   Jag gillade Åhus och Skåne redan trots det gråa men nu alltså! Olallaaa!

   • "Herr" Johansson

    Har sett att en del “välsorterade” bibliotek har den i sina tidskriftsavdelningar.

    Annars postas den bara ut till medlemmar i föreningen. Ämnet är ju inte precis av något större allmänintresse 🙂

Comments are closed.