Småsolar

Det finns de som tycker maskrosor är ogräs men jag är inte en av dem. Förutom att de har många fantastiska läkande egenskaper så lyser de verkligen upp sin omgivning som små solar!

Såg massor av dem på vägen till och från gymet och för mig innebär de verkligen vår! Nu väntar jag på att körsbärsdalen ska blomstra så jag (förhoppningsvis) får se det live. Man har bara några få dagar på sig nämligen så det gäller att jag är ledig!

Gympasset gick helt ok om du undrar. Nästa gång ska jag nog våga mig på lite tyngre benövningar igen.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Älskar maskrosor. Fast jag vågar knappt säga det högt. Det är liksom inte riktigt politiskt korrekt 🤩. Också älskar jag det här vädret även om jag får bita mig i tungan varje någon gnäller på att det är varmt…

    • Ingmarie

      Maskrosor ÄR fina! Och nyttiga! 🙂
      Och vädret alltså, bara synd att jag lyckas jobba varje gång det är så här, Hoppas det inte fortsätter på det viset….

Comments are closed.