Får både och

Det finns faktiskt en sak jag saknar i Åhus. Eller det var fel, som jag saknar inpå knuten för det finns men en bit bort. Det ‘är dessa lövskogar där marken just nu är täckt av vitsippor och träden börjar få små små gröna musöron. I Åhus är det liksom “alltid grönt” tack vare alla ståtliga tallar.

Nu är det ju dock så himla bra att precis inpå allti-i-allo lyans husknut så finns den där skogen. Snacka om att ha lyckats få det bästa i två världar!

Nu börjar äntligen, äntligen, ä-n-t-l-i-g-e-n “min” tid. Den med ljus, grönska, liv och värme, Jag har ingen varken längtan efter, eller behov av, kyla, snö och 13 lager kläder. Flip-flops och klänning däremot! Det kan jag ha alltid.
Nu var det i ärlighetens namn ingen vidare värme i dag, åtminstone inte i motvinden, men det räcker att jag får se grönskan och att jag vet att vi går åt rätt håll för att min själ ska tina och livslusten stiga till normalnivåer.

Vilken årstid är din favvo?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Alla årstider har sin charm. Faktiskt!

  Men mest charm har ju vår och sommar….såklart 😉

  • Ingmarie

   Jag ser verkligen inte alls charmen med vintern.. Fast den har varit bättre i Åhus än i 08a land! 😀 Jag tror jag blev allergisk den där vintern när snön kom i oktober och inte var borta förrän maj året där på. Där gjorde jag slut med den årstiden. 😉

 2. Om saknaden känns för stor och Halmstad för långt bort, får du komma till oss i Skyrran. Där är det hav av vitsippor nu! Och grönt på träden 💚🤍💚🤍💚🤍

Comments are closed.