Fredagskyla

Åtminstone jag är naiv nog att tro att man ska slippa vantar 5/5 men oj vad fel jag hade! Mina fingrar var totalt obrukbara efter dagens Hitta ut-äventyr äventyr i Furuboda. Det blåste is-vindar och vid havet blev jag helt sandblästrad. Försökte tänka att det ju var som en gratis peeling men det var inte helt enkelt att övertyga mig om jag säger så…

Men det är ruskigt fint där och allt utom platt. Sandbackarna är inte att leka med! Eller jo, det är de men de suger musten ur benen. Helt klart ett av mina favvo-områden här!

Jag är dock evigt tacksam att jag inte behövde fippla med någon bilnyckel när jag var klar för mina fingrar hade helt enkelt inte klarat av det. (Räcker man tar i bildörren och har nyckeln i fickan så låser den upp sig.)
Inte en enda gång tänkte jag dock att jag skulle strunta i det och jag prickade minsann varenda kontroll! Även de svarta och fortfarande utan kompass.

Helt ärligt frös jag fortfarande när det var simdax men längtan efter klubbkompisarna, vattnet och passet var starkare. Så länge jag inte är stilla så håller jag mig åtminstone ljummen så för att inte börja hacka tänder allt för våldsamt fick jag se till att vi hade så kort vila som möjligt. Tur jag har pigga kompisar! Det gjorde också att passet gick lite fortare än vanligt, duschen extra lång och jag blev extra trött.

Hur är vädret hos dig?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Efter att ha läst din bloggpost vågar jag nog inte berätta hur vädret är här 😉

  Verkar som att jag blir kvar ett tag till.

  Senaste “löpkul” blev upp till bergsbyn/staden Mijas. Härlig utsikt att njuta av, klara dagar ser man Rifbergen på afrikanska sidan och Gibraltarklippan i väst.

  “Life is good” 😉

  • Ingmarie

   Jag anar hur du har det! Men nu verkar det rätta till sig även här!!!!
   Är glad att life is good för dig!!!

Comments are closed.