Lördags-lyx

Av någon anledning sov jag kasst i natt och kände mig väl egentligen inte alls särskilt pigg men så träffar jag mina goa vänner Eeva och Maria och vips så blev jag det!

Intervallerna var jobbiga, som de ju ska vara, men benen var pigga och skallen fokuserad. För att helt döda benen körde vi en massa hopp&skutt-övningar efteråt. Du vet så där mycket så benen blir alldeles lustiga och stilpoängen på hemjoggen typ minus tre. Haha! Vi var såklart grymt nöjda men det där med att synka ett hopp behöver vi visst öva på…

Trots att solen sken ute så begav jag mig till gymet. Annars hade det kanske inte hunnits med nämligen och så roligt och viktigt tycker jag faktiskt att det är att jag “offrade” den soltiden.

Mellan pappa-besök, syskon- och syskonbarns-häng, cykel-letande (ska alltså köpa en) och annat pyssel för att få ordning här så tog jag en paus för ett bad. Vore omöjligt att inte göra det faktiskt och nu är jag långt ifrån ensam om att ha samma längtan. Har du inte badat ännu i år är det hög tid!

Det finns tydligen de som tycker träning (och bad) är ett straff men för mig har detta varit en riktig lyxdag!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Om träning och bad är straff, undrar vad som är lyx då? Hänga på spa varje dag måste ju bli sjukt långtråkigt….

    • Ingmarie

      Fattar inte riktigt hur deras hjärnor är funtade som tänker så… Tänk att “belöna” sig med en cigg? Eller snus, Mc D, vodka, så lite rörelse som möjligt eller marathonkolla på fotboll! :-O

Comments are closed.