En trolig världspremiär!

Jag kan i alla fall inte minnas att jag och Anders gått på ett gemensamt “Crosscage-pass” (dvs crosstraining) någonsin innan. Faktum är att jag är tveksam till om han gått på något sånt här pass innan ö h t. Hur det kom sig att han plötsligt hängde på när jag frågade vet i sjuttsingen för jag mutade inte ens honom!

45 minuter svettfest och han gillade det så mycket att han t o m kan tänka sig att göra det igen! Efter alla års “tjatande” kanske han fattar att det är både bra träning och skoj att träna denna typ av pass. Borde jag köpa en lott för detta är verkligen en extraordinär händelse!

Det var andra gången jag var på gymet i dag och första gången hade jag också sällskap. Av den där super-Glenn och hans kompisar. Det blev också en svettfest!

Dessemellan har jag dock inte gjort många knop. Cyklat runt lite, vattnat i trädgården, gjort matlådor och tvättat. I morgon är det dax att ta bussen till sjukan igen. Hoppas det är lugnt…

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.