Stötiga trådar

Jag gillar verkligen att springa på skjutfältet så det gäller att passa på när där är “ledigt” från pangpang. Det är det i ärlighetens namn mestadels och under sommaren är det i princip aldrig några militärövningar där.

Under sommaren är det dock tydligen kornas plats för de dyker upp både här och där. Personligen tycker jag de skulle få vara där året runt. Glada kor i stället för krigsövningar borde vara en självklarhet! Men så bra är det tyvärr inte.

Kalvarna är lite busiga och springer under staketet och förra gången jag kutade där höll jag på att krocka med en hel bunt. Vet inte vem som lev räddast men jag tror faktiskt det var de fyrbenta små sötnosarna för de sprang snabbt in i hagen igen till sina mammor. “Problemet” med hagarna är att de där staketen är snudd på osynliga. Det var tur jag inte sprang “fort” fi dag ör då hade jag säkerligen inte hunnit bromsa i tid. Å andra sidan kanske en elstöt hade fått extra fart på benen!

Rundan var lika strålande som solen och blev längre än jag tänkt men hur skulle jag ha kunnat låta bli?  Dessutom hann jag till jobbet i tid.

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.