Krympt varv

En hel ledig solig (mån)dag och om jag får säga det själv så har jag nyttjat den otroligt väl men jag är osäker på om den gjort mig mer redo för ett nytt jobbpass…

Dels får jag alltid mersmak av ledighet när jag är ledig och dels tror (och hoppas) jag att mina ben kommer vara en smula sega i morgon.

Började med intervaller på vårt lilla elljus spår. Varje varv är 1500m och jag körde 4 varv med 2 minuters vila mellan varje. Två åt varje håll (såklart) och det “intressanta är att medsols blev det exakt ett varv innan klockan pep och motsols fick jag springa en bra bit extra innan den tyckte jag gjort 1500 m. Tog någon bort en bit på motsolsvarven? Blev i alla fall galet trött trots att de inte gick snabbare än någon gång innan. Men det kändes åtminstone bra. Extra härligt att få svettas så där mycket att det verkligen stänkte om mig!

Det här att sen kunna hoja till playan på mindre än 10 minuter är sån lyx för mig att jag inte kan beskriva den. Kände mig så himla lycklig när jag satte fötterna i sanden och havet! Jag vet att det behövs regn men just nu njuter jag av solen varje sekund. Men jag retar nästan ihjäl mig på puckona som “måste” vattna sina gräsmattor trots att vi har bevattningsförbud. Hur tänker man då? Eller förresten, man tänker såklart inte alls!

Ledig måndag betyder också att jag kan köra cirkelträningen på gymet på kvällen så nu har jag svettats ännu mer och är ännu tröttare men också ännu mer lycklig!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Har också playan inom tio minuter cykelväg. Underbart! Ikväll blev det dopp och middag. Doppet var världklass inte middagen. Men alltså havsutsikten. To die for!

    • Ingmarie

      Det är verkligen megalyx!!! Vi lyckades få maxpoäng på båda i dag! (Dopck bara jag som badade. Anders hade “missat” att vi skulle göra det…

Comments are closed.