Kantarell- och havsbad

Denna veckan öppnade Kantarellbadet, en utebassäng precis vid havet och Åhus Seaside, och i dag har jag testat den.
Ännu har ju inte högsäsongen börjat så det var gott om plats. Omklädningsrum, duschar och toaletter kändes som de var helt nygjorda och priset är ynka 40 kr/gång. (För 633 kr får man vara på alla kommunens utebad hela säsongen!)
En liten pärla som jag garanterat kommer vara ganska flitig besökare av i sommar!

Med havet precis jämte var det bara att glida ner dit när jag simmat klart. Så himla lyxigt! Med tanke på hur det varit på jobbet den senaste tiden kände jag att detta var både välförtjänt och välbehövt.

Har hittat en bok jag helt drunknat i. Visst är det en härlig känsla? Samma som när man hittar en bra serie att följa. Jag är ju som bekant så himla lättlurad och lättroad så jag blixtsnabbt tror att jag känner alla karaktärer och är en del av dem. Det enda jobbiga är när boken/serien tar slut för det kan kännas väldigt tomt ett tag. Tills jag hittar en ny låtsasvärld att förlora mig i vill säga…

Tro nu inte att jag  vill fly den riktiga världen. Tvärtom! Känslan på crosscage-passet i kväll när svetten stänkte och mjölksyran sprutade vill jag inte vara utan!

Eller kvällsdoppet efteråt och att äta med utsikt över havet. Så ofattbart ljuvligt att det faktiskt känns som en dröm när jag tänker efter.

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

 1. Haha vilket gulligt namn, kantarellbadet! Och vilket ojämnt pris. Siffernörden i mig tyckte faktiskt det var lite jobbigt 😀

  Oavsett, så ser det ut som du har designat en fantastiskt dag idag. Som vanligt!

  • Ingmarie

   Jag tror det heter så pga den där “kantarellen” i plaskdammen. Varför den hamnat där är för att vöäen heter – tadadaaa- kantarellvägen!
   Om du tycker det är en ojämn siffra så kolla Skånetrafikens biljetter…

Comments are closed.