Samma sak varje gång

Det slår banne mig aldrig fel.

När det blir sol och värme blir min energi så hög att den är långt över både trädkronor, måne, planeter och rymden. Det är liksom som det plötsligt inte finns någon stoppknapp på mig.

Trots gårdagens aktiviteter så pinnade benen på lätt och fint på löpturen. Sprang upp på Galgberget igen och förbi Hallandsgården för att njuta av bokskogen. Finns det egentligen några vackrare träd?

Stranden var ännu ljuvligare och vattnet ännu varmare än i går. Det var så där varmt att man torkar innan man hunnit upp ut vattnet. Underbart!

Sen var det dax för dubbelpass!
Först ett Strength Development som är typ Body Pump men med fokus på tyngre vikter och färre repetioner.
“Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt.”

Jag gillar idén jättemycket och det blir säkert bättre ju mer man gör det men precis som i Bodypumpen så har jag jättesvårt för det här att det måste bytas vikter hela tiden. Jag gillar heller inte att ha en tung stång på axlarna. Dels gillar inte min rygg det och dels är det omöjligt att få den vikt mina ben klarar över huvudet. Men som sagt var, ju mer man gör ju bättre blir det säkert. Jag hoppas åtminstone på lite träningsvärk i morgon.

Direkt efter stack jag bort till Norre Katts park för ännu ett ute-pass.

Nu var det inte Stefan som höll i det och det var “bara” 45 minuter, men jag lovar att det räckte. Miljarder (nåja) intervaller och hopp så hela kroppen dog mjölksyredöden i oräkneliga omgångar. Ändå lyckades jag och Eeva få till några slags foto-hopp efteråt…

Avslutningen på denna dag tillsammana med Eeva och Maria hade varit magisk oavsett men den blev allt lite extra magisk och skön efter allt svettande.

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Alltså jag tror vi är solceller från samma planet! Av alla människor på jorden är vi typ de enda som inte gnäller på värmen just nu 😍. Anyway. Strength Development. Inte heller helt såld. Benen kommer man aldrig kunna köra så tungt som tänkt eftersom det blir omöjligt att få upp stången då. Men för axlar och bröst och delvis rygg funkar det fint för mig. Sen har jag en fundering till, men den ska jag blogga om så den sparar jag 😎

  • Ingmarie

   För mig är det helt ofattbart över hur man kan gnälla över värmen de få dagar de är här!Särskilt om man samtidigt säger det är för kallt för att bada…

   Funderar på om man skulle ha vikterna i händerna stället för på axlarna men jag har för klena händer för det… Ser fram emot att läsa din blogg om detta!!!

 2. Jag är precis tvärtom, min kropp lägger ner när det är alldeles för varmt. Mardröm ju att döma fotboll när det är typ trettio grader. Då vill till och med jag ha vattenpaus….

  • Ingmarie

   Ja det är verkligen olika! Du är kanske mer ett kylaggregat och vattendriven! 😀

Comments are closed.