Hur man skapar semesterkänsla utan att ha semester

Jag fortsätter att nyttja mitt sommarkort på Skånetrafiken. I dag tog det mig till Hässleholm och en bara några dagar gammal planerad (spontan)träff med Anna och Fredrik. Det där att synka schema är ursvårt så det gäller att ta de chanser som finns.
Jag skulle till Halmstad och de var i sin fina sportstuga inte långt därifrån och hade tid för att hänga med mig. Kunde ju inte bli mycket bättre!

Anna bjöd på en jättefin runda på ett av Hässleholms många löparspår. Jag har alltid tänkt att hela staden verkar jättetrist men efter i dag har den klättrat många hack upp för det kommer visa sig att den har fler guldkorn!

13,5 km senare möter vi upp Fredrik som hojat och det blir mat på Lilys. Att jag skulle finna en jättegod vegan-måltid just där kändes väldigt otippat! Omgivningen fick man bara nonchalera. Solen var i alla fall dunderskön!

Flera timmar senare med mätt mage och härligt snack så visade de mig var närmsta Nordic Wellness låg.
Ännu en överraskning! Superfint och jag fick jordens feeling. En sån som kommer att kännas i morgon du vet…

Resten av resan blev med Anders som hämtade upp mig. För att göra extra guldkant på det hela letade jag upp ännu en sjö (jag borde banne mig ha bad- och sjöletare som titel!) som visade sig vara helt perfekt både för bad och picknick!

Nu är vi i Halmstad och har några härliga lediga dagar här. Som semester fastän det inte kostar semester-dagar.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så kul att ses! Skulle ha hängt med dig på gymmet men då hade jag inte kommit hem sen 😱. Nästa gång! Så kunde du fått coacha mig på den roliga maskinen. Och peppa mig att våga gå in i rosa rummet. Där var bara de RiKTIGT starka hulkarna när jag var där så jag smög åt ett annat håll 😊

    • Ingmarie

      Jag är fortfarande glad i magen! Hulkarna struntar jag fullständigt i!Eller nej, nu ljög jag för dels brukar jag fråga om råd och dels härmar jag dem. De är oftast supersnälla! Kom också ihåg att de har inte en chans att hänga med varken dig eller mig på några löpäventyr.

Comments are closed.