Familjemys

Så kom de äntligen hit!
Mamma, Ulf, Daniel och Noel.
Det är svårt att plocka ut de bästa russinen i Skåne-kakan men vi har gjort vårt bästa och jag tror vi lyckats ganska bra i dag.
Vi började med kaffe, goa mackor (veganmackan var sjukt god) och morotskaka (också vegansk och gudomligt god) på mysiga Alunbrukets kaffestuga. Det är Skånes äldsta som funnits sen 1930 och det är fjärde generationen som driver den vidare. Enda lilla negativa är att där var sjukt mycket getingar! De var dock mest intresserad av sötsakerna och brydde sig tack och lov inte så mycket om oss.

Därifrån åkte vi till Stenshuvuds Nationalpark. Jag har bara kutat förbi det så det var extra roligt att få gå upp på topparna. Så makalöst vackert och mäktigt!

Från toppen ner till botten, dvs ner till den unika stranden. Jag hade såklart badkläderna med.

Middagen blev i Åhus på Pråmen. En mycket positiv överraskning! Deras kikärtsburgare var verkligen jättegod, personalen supertrevlig och stället ligger på riktigt på vattnet. Dvs Helgeån.

Och just det ja. Jag har sprungit intervaller också. Men det känns som väldigt längesedan trots att det bara var i förmiddags. Det blir ju lätt så när man upplevt så mycket roligheter på kort tid.

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.