Han(s) kan inter stoppa mig

Jag har startat ett nytt löp/tränings-projekt/försök tillsammans med min gode vän Ian från Skottland som (förhoppningsvis) kommer pågå i minst ett halvår och just i dag när stormen Hans drog fram skulle jag göra ett testlopp på 4 km. Vi kan väl säga som så här, det var inte en smart dag men det gör å andra sidan att det bara kan bli bättre. Helt ärligt blev jag så trött att jag ett tag trodde jag skulle stupa. Då är jag ruskigt trött!

Men om det är något jag verkar vara bra på, förutom att glömma fort, så är det att återhämta mig. Några timmar senare var jag på gymet och körde så himla bra att benen knappt bar mig till slut.

Har jag tur hjälper all rörlighetsträning jag gjorde efteråt så stelheten inte blir allt för svår i morgon.

Fast antagligen kommer den inte bli så farlig som jag alltid tycks tro. Mat och sömn kan verkligen göra underverk! Och detta såklart.

Provade en annan brygga och fick därmed en annan vy. Lättroad som jag är så kändes det lite extra roligt och härligt.

I morgon hoppas jag Hans dragit bort så jag slipper leta efter utemöblerna i byn…

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.