Det bästa på två ställen

Det blev plötsligt sommar igen och jag hade turen att ha intervaller på programmet! På pappret, eller rättare sagt i telefonen, så lät det ganska mediokert.
4 km uppvärmning
16 x 1 min med 1 min joggvila
4 km nedjogg

Nu spelade det nog in att gårdagens SATS-pass satt sina spår i musklerna (läs träningsvärk de lux) men det var bra mycket jobbigare än jag trodde!

Jag vände efter exakt halva passet och kom i princip tillbaka till precis samma ställe som jag började vid. Svettig, nöjd och med mycket trötta ben. Det bästa var nog ändå att kunna stretcha och softa ute efteråt utan att frysa ihjäl.

Jag hade gott om tid att chilla och ta mig till tåget. Hann t o m med ett tidigare tåg från Lund och var 30 min tidigare i  Kristianstad. Toppen tyckte jag!

Men det finns ju andra “stopp”. Bilar! I Kristianstad var det minst sagt kaos med kilometerlånga köer, avstängda vägar och Anders som skulle möta upp mig fick snällt anpassa sig och jag fick stå och vänta. (Anledningen var ett event så detta tillhör tack och lov inte vanligheterna.)

Vi trodde det skulle lätta på E22 men även där var det trögt. Fråga mig inte varför för plötsligt bara släppte det. Så himla märkligt fenomen det där som jag så gärna skulle vilja ha en förklaring på!

Hur som helst så kom vi till fina Levrasjön och jag fick en fin simtur med några Pan-kompisar. Alltså kolla sjön!

 

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Bra jobbat med intervallerna! Så stark 👊.
    Och det där med köer och hur de funkar…det undrar jag varje gång! Rapportera gärna om du kommer på svaret!

    • Ingmarie

      Tack!
      Inte samma fart som ex dig men jag kämpar på!

      Vi funderar på att skaffa drönare enbart för att lösa detta kö-mysterium. 😀

Comments are closed.