Mirakel kan ske

Udda vecka betyder SATS-jobb i Halmstad. Jag har varit nervös i flera dagar för om jag skulle komma i tid med tanke på senaste tågresorna. Jag hade nämligen inget annat val för att frakta mig just denna gången.

För att hoppas på lite mer flyt tog jag tåg först till Hässleholm och sen till Markaryd där jag bytte till buss. Annan väg som förutom att den var snabbare också kändes åtminstone lite säkrare för bussarna brukar ju trots allt rulla. Åtminstone har jag aldrig hört talas om varken signalfel eller spårfel när det gäller dem.

Och kryss i taket! Det flöt på hur smidigt som helst och jag kom fram i exakt tid. Vilken lycka! Bara hoppas mina nästkommande blir lika smidiga…

Jag var också lite extra lycklig redan innan för att intervallerna kändes bra.

4 km uppvärming + 16 x 1 min med 1 min joggvila och sen 4 km nedjogg vilket  kanske inte låter så märkvärdigt men det kan suga rejält i benen om man trycker på!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Lång pendling till gymmet 😀. Jag tycker mina tre minuter är lagom 🤭. Men kul att du får vara på Sats som du gillar så mycket!

    • Ingmarie

      Ja det ÄR långt men å andra sidan vill jag ju dit ändå för att hänga i lyan och träffa familj och vänner. 😀 Så med lönen blir det som en gratis resa kan man säga. 😀

Comments are closed.