Festhelg i Göteborg

Nu är de gifta! Min finna lillebror Daniel och hans lika fina Noel. Jag är så obeskrivbart glad för deras skull och för att jag har lyckan att ha dem i mitt liv.

Som de otroliga människor de är så hade de även ordnat så blev en oförglömlig dag, och kväll, för alla som var där. Förutom att människor rest från Sveriges alla hörn så kom det vänner och familj ända från Australien, England och Indien.  Nu är jag ju partisk men Daniel och Noel är unika på så många sätt och jag tror helt ärligt att det är snudd på omöjligt att inte tycka om dem. Om världen haft fler som dem hade vi inte haft varken krig eller bråk. Kanske inte ens svält och misär.

Noels syster Carina, Daniel, Noel och mamma. Vittnen och brudpar.

 

Efter vigseln i Göteborgs Rådhus, min första borgerliga förresten och jag tycker det var jättefint, så träffades alla hemma hos dem. Hela innergården och lyan hade förvandlats till en superfin och mysig festlokal och jag kände nästan inte igen mig!

Noels familj hade fixat Indisk mat för ett helt regemente och det var så gott att jag nästan dog mums- och smarrighetsdöden! Ffa åt jag så magen nästan sprack. Jättemysigt, jättetrevligt, jättegott och jätteroligt. Jag skrattade så mycket att jag har träningsvärk i ansiktet i dag!

En oförglömlig dag och nu har min familj blivit ännu lite större! Tänk vilken rikedom det är! Att ha så många nära och kära, och att ha hälsan, är för mig det absolut viktigaste i livet.

Träna har jag också hunnit. I går blev det ett fartpass som gick förvånansvärt bra trots dålig sömn.

I dag blev det ett lugn distanspass som gick precis så trögt som förväntade mig efter ännu en dålig sömnnatt. Backarna (och trapporna) runt Skatås och Delsjön är verkligen ingen barnlek när benen är som bly men det är onekligen otroligt vackert!

Men även roligheter har ju ett slut så i dag var det dax att säga hej då på ett tag och fara vidare. Anders åkte hem men jag tog tåget till 08a land. (Förhoppningsvis sista delen av den där käk/tand-historien.) Nytt flashigt tåg men ändå 10 min. sena från start.

Men vet du!? Trumpeter och fanfarer! Vi kom fram i tid! Tuben och tvärbanan flöt på så fint att jag hann vara med på ett härligt Yin yoga-pass på Sats Sjöstaden.

Men inte bara det! Boendet är helt galet bra! Billigaste och bästa hittills här!

Med all denna tur så kunde jag ju inte låta bli att köpa två Triss…

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Wow, vilken helg! Det där med tanden låter inte lika kul men du får fokusera på det roliga! Och heja SJ. Plötsligt händer det 😀

    • Ingmarie

      Har inte vågat skrapa ännu. Tänker att då har jag hoppet kvar! haha
      Och tanden.. Det känns som en extremt lång följetong…

  2. Maria

    Åh grattis 🥂Ja till bröllopet alltså inte tanden. Har aldrig sprungit i Delsjön men simmat har jag provat på. Superfint! Kram

    • Ingmarie

      Ja det ÄR verkligen fint där! Och bröllopet var unikt på alla sätt och vis! Så himla roligt!
      KRAM

Comments are closed.