Två svettiga, ett tips och en (udda) fundering

Vet inte om det är fullmånen som är på gång eller om det är för nattpassen som min nattsömn verkar helt har satts ur spel men jag sov i alla fall urkass i natt. Men det hjälper ju inte att sova ännu längre på morgonen så jag gick upp när jag skulle och har gjort det jag planerat. Märkligt nog har det funkat riktigt bra!

Började med intervallerna. Gjorde det enkelt för mig och sprang bortåt på Prins Bertil för att sen vända efter halva och ta exakt samma väg hem. 4 km uppvärming, 12 x 2 min intervaller med 1 min joggvila och 4 km nedjogg. Stannade exakt där jag började så om inte annat kan jag nog vinna pris för jämn fart! Tror det hjälpte mig att det var så varmt och skönt.

Efter sånt där sitter det verkligen extra gott med mat och ännu bättre blir det när man får finsällskap och blir serverad. Är du i Halmstad så bara måste du besöka Brunchbaren vid Konstmuséet. massor av gott att välja på (många vego-varianter), hyfsade priser och toppen-service. Dessutom är det väldigt fint där med fin utsikt över Nissan.

Efter lite fix hemma och besök av snickare så var det dax för nästa fest. Transformer med Marina på Sats.

Galet skoj, jobbigt och svettigt som alltid!

Hann med ett besök hos pappa också. Vet inte hur det är med dig men för mig är det alltid en smula deprimerande att besöka sjukhem och äldreboende. Jag fattar inte heller varför det måste lukta så himla illa där? Åtminstone har jag aldrig varit på något som inte luktar… Har du?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Å ett ställe jag inte provat! Tack för tips, det måste undersökas närmre nästa gång jag är hungrig i Halmstad. Eller, alltså, hungrig är jag alltid, så det är mer det där med Halmstad som sätter gränsen.

    Och nej. Det finns inget ålderdomshem som luktar gott. Fattar inte!

Comments are closed.