Kan man bunkra värme?

Vi har verkligen haft en galen tur med vädret! Två “dåliga” dagar på hela tiden och resten över 25 grader varje dag. Snacka om att ha lyckats att pricka rätt för det är ovanligt vid denna tiden och när vi åker hem på torsdag vänder det och bli svalare igen. I dag har det varit härligt varmt och morgonen bjöd åter igen på magi. Jag är bortskämd, jag vet!

På schemat stod det backe och backe blev det. 12 x 250 m + 6-7 km distans. Under dessa 12 rundor på vägen upp mot Formentor mötte jag oräkneliga bilar och cyklister, 2 rullskidsåkare och en (!!!) löpare. De tre sista verkade dock inte vilja ta hela backen upp till utsikten mot Formentor för de kom tillbaka fortare än jag hann göra ett varv. Om det var deras ursprungliga plan eller om backen blev för scary och lång låter jag vara osagt men jag vet att jag kände mig ruskigt stark i alla fall!

Även på gymet som avrundades med ett härligt kvällsdopp.

Det ska bli väldans spännande att uppleva Åhus-havets vatten om bara några dagar. Lär ju inte vara som här… Frågan är, kan man bunkra värme på något vis? Inte för att klara av att bada för det vet jag att jag gör, utan inför Åhus trailrun-loppet  som jag sett fram emot på lördag. Jag vet att de flyttade det från december just på grund av vädret men nu kommer det bli minst lika illa som förra året. Stämmer denna prognosen så blir det t o m värre! T p m betonglöpning är bättre än detta!

Nåja, inget att göra och jag bunkrar så gott jag kan från Mallorca-solen i morgon också.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Det där vädret är värre än sthlm marathon 2012 och Öst 2017 tillsammans. Jag kommer att frysa ihjäl. Kan du lagra så mycket värme att det räcker till mig med??

    • Ingmarie

      Sure!!! Har fickorna fulla! 😀 Kommer nog gardera mig med dubbla lagar och regnkläder ändå…

Comments are closed.