Har den vaknat och fattat?

Jag har haft Garmin sen förra vintern och jag kan enkelt räkna på ena handens fingrar hur många gånger den tyckt att jag ska springa. Har helt ärligt trott att “vila” var det enda den kunde bokstavera till. Tänkte att det skulle bli bättre efter ett tag när den liksom lärt känna mig men inget har hänt. Tills för en vecka sedan. Två gånger på raken har den t o m föreslagit fart av något slag. I dag sa den “sprint” och trots att jag tänkt intervaller i morgon så blev jag lite wild & crazy och testade passet. 10 sekunders rusher lät ju liksom inte så jobbigt.

Det hade det nog varit. Om det hade varit sprint vill säga. Är högst osäker på att Garmin kallade min fart det…

15 stycken med 3 min distansfart mellan blev det i alla fall och det var riktigt skoj! Plus upp- och nedjogg förstås. 70 minuter totalt.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Min har fortfarande inte fattat. Jag ska mest vila. Har jag tur får jag springa en timme jäääättesakta 🤷‍♀️

    • Ingmarie

      Haha! Vänta ett år så kanske den också vaknar. Jäääätteeeeeesakta är antagligen min fart så det betyder nog att vi ska kuta mer tillsammans!

Comments are closed.