The never ending story

Måste vara bland det svåraste som finns att hålla tågtider. Ungefär lika svårt som det verkar vara för hantverkare….

Jag vågar påstå att minst 90% av mina tågresor är försenade. Det är mycket! I dag var inget undantag…

Skånetrafiken är åtminstone hyfsade på att ersätta men SJ är ett hån. Spelar ingen roll om du är ett dygn eller mer försenat, du kan aldrig få tillbaka mer än 50% av biljettpriset. Är så sjukt trött på att inte kunna lita på att komma fram i tid, eller ens över huvudtaget, trots hutlösa priser att jag kommer överväga flyg hädanefter. Eller bil.
Jag tycker det är helt ofattbart att det får vara så här! De snackar om att investera miljarder i höghastighetståg men vore det inte bättre om de fixade det som behöver fixas för att det ska funka?😳

Det var tur jag hade en fin sprada-runda i kroppen och ❤️. Annars hade jag kanske börjat lipa över dessa flera timmar senare hemkomst. Sprang en riktig nostalgi-runda i mina gamla fina hoods och ja, jag saknar det. Samtidigt vill jag inte tillbaka för jag vet ju hur det är när vintern kommer och när varenda plätt runt sjöarna är fulla av skräniga människor som inte har vett att plocka upp sitt skräp. Men just nu, i “mellantiden”, är detta ett paradis.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Helt galet faktiskt. Jag kom på mig själv med att bli förvånad när vi kom bara tio minuter efter tidtabell till stockholm senast. Sånt borde man ju inte bli förvånad över, det borde liksom vara självklart att man INTE är sen. Nu är det nästan tvärtom. Men du verkar haft det härligt i Stockholm. Välkommen tillbaka till det skånska höstrusket…..

    • Ingmarie

      Ja det är helt crazy att det är så här! Det är ju pinsamt dåligt men SJ, och Skånetrafiken, verkar inte ens ha vett att skämmas!
      Och tack! Välkommen du med! Din konstrast från Madrid är galet mycket större!

Comments are closed.