Vissa saker blir mindre bra, andra bättre

Att bli äldre och få rynkor och grått hår bryr jag mig inte om, inte heller att jag blir långsammare så länge känslan är bra. Det var den inte i dag.🤪
Seg uppvärmning, sega 6 km ”snabbdistans” och ännu segare nedjogg. men som jag brukar säga när det är så där . Man har två val.
1: Lägga ner och gå hem igen alt. köra något annat pass.
2: Köra som man tänkt och se det som ett extra bra pannbens-pass.
Jag gjorde alltså det sistnämnda och det fick vara gott nog.

Och hur segt det än var så ångrar jag inte att jag körde för känslan av att ha klarat av det är ändå bättre än seg-känslan.

Gympasset gick däremot riktigt bra! Kände mig som en mini-hulk igen. Skoj! Det är faktiskt något jag blivit bättre på med åren. Att lyfta tungt. Tungt för mig vill säga.

Det finns alltid de som springer snabbare, lyfter mer, tjänar mer pengar, har färre rynkor och större hus/lägenhet så det är med andra ord ganska meningslöst att hålla på att jämföra sig med någon annan än sig själv. Så tänker jag i alla fall. Hur tänker du?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Tänkte stanna här tills vädret brakar ihop. När regn, fukt och morgontempraturer på strax över nollan slår till, ja då är det dags att norrut.

  När sker det då? Oftast i december, men kan även ske i slutet på november eller en bit in i januari. Man får vara lite flexibel där.

  Tror jag skrivit det tidigare här, men det viktiga (för mig i alla fall) är INTE att hålla en hög högstanivå. Inte på något område….även om en viss talang skulle finnas, så saknas numera viljan att göra “det som krävs” för att bli bäst, störst, snabbast eller vackrast på något.

  Precis som du skriver finns det alltid andra som aspirerar på det. Å gör det bättre 😀

  Försöker istället hålla en hög lägstanivå. Handlar bland annat om att umgås med människor man tycker om, jobba med sådant man tycker är kul och meningsfullt, vårda kropp och knopp, lära sig nya saker och av och till utmana sig själv (helst med kul grejor då förståss 😉 ).

  För den som vill finns så mycket kul att göra och utforska i det här “tredimensionella videospelet” som de flesta människor kallar för livet.

  “It’s The Best Videogame. Ever!” som någon uttryckte det 👍

  • Ingmarie

   Precis! En hög lägstanivå är mitt mål också! Jag vill kunna springa 2-3 timmar utan större problem, resa mig från golvet utan stöd, lyfta tunga matkassar och nå mina tår. 🙂
   F.ö ett ruskigt bra uttryck!!!!

Comments are closed.