Älskar barmark!

Jag hade nya skor på löpturen i dagÄn. Visst är de fina?

Att det sen var/är 99% barmark gjorde ju inte det hela sämre precis. Jag är så otroligt tacksam över det (förlåt alla snöälskare) för livet blir otroligt mycket enklare då. Nu kan jag cykla till och från bussen igen vilket sparar mig massor av tid. Det räcker ju liksom att de går alldeles för sällan och på helt fel tider. Läste förresten precis att Skånetrafiken ska bjuda alla på gratis resor på julafton och det låter ju väldans fint, men vad hjälper det mig när de inte går varken när jag ska börja eller slutar jobba…

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

  1. Sandra

    Väldigt fina. Här är extremt helt nu pga av tö med massa snö under.
    Tack för tipset om Distance 👍. Önskar dig/er en fin helg!

Comments are closed.