Om om

Ibland är det spännande att fundera på hur ens liv skulle ha varit om man var född på ett annat ställe än i Halmstad och Sverige.
Som här t ex. Hade jag då kanske varit simmare i stället med tanke på denna simbassängen?

Jag kanske t o m hade vågat mig på cykling ute och blivit bli triathlet! Inte för att jag tror att det är direkt enklare här utan för att vädret skulle förenkla. Det är ytterst sällan som det ex blir snömodd men det i och för sig både snö och blåsa då och då… Fast de dagarna hade jag valt simbassängen, löpning, yogasalen eller gymet såklart!

Eller så hade jag varit en stressad och otränad hemmafru/knegare med 4 osnutna ungar, ett ruckligt hus, en skranglig bil, en ännu mer otränad gubbe och en hoper med ouppfostrade katter och hundar.

Ja vem vet?

Samtidigt så tror jag någonstans att det blir precis som det är tänkt att bli fastän inte alltid så spikrakt. Vad tror du?

Jag är i alla fall väldigt glad och tacksam över att jag är just här just nu.

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Hahaha, jag tror knappast du varit en otränad hemmafru, snarare en väldigt vältränad! Som hade gjort någon jättesmart pengaplacering och inte behövde jobba mer utan kunde måla, träna och bada hela dagarna! Men du hade fått räkna med att jag kom och våldgästade varje vinter när jag ville ha värme….

  • Ingmarie

   Alltså det låter ju som ett väldans bra alternativ.
   Det är ju det där med pengaplacering.. Hade jag kommit på det så hade jag kunnat ha hus både här och i Sverige och några fler ställen. 😀
   Du hade alltid varit välkommen och du är det nu också! Det finns plats!

Comments are closed.