Skottdagen 2024

Jag hade tänkt ha en löpfri dag men så kollade jag ut på den blå himlen, berget och de fina trailsen och… tja det blev benen i stället för bilen till och från Highpoint-gymet. Om inte annat så sparade jag lite bensin och minskade en smula på utsläppen.

USA är ju dock ett bilens land som de flesta vet och även om just Albuquerque har ett bussnätverk så är det på tok för för dåligt om man liksom vill komma dit man vill. Jämför det med de kassa tågförbindelserna tvärs över Sverige och multiplicera med 786 så förstår du..

Så det fick bli bilen till Del Norte gymet för att testa detta.

Jag har gjort både Barre och Yoga men aldrig tillsammans. Man gör det i en särskild sal och jag kände mig som universums största frågetecken när alla andra vant plockade fram alla grejer som behövdes. Stång, matta, bollar, gummiband och filt.

Det var inte “svett-jobbigt” men det var “uthållighets-jobbigt”, emellanåt riktigt utmanande och det var riktigt skoj! Ska absolut vara med igen!

En annan rolig grej är våra bio-kvällar här i huset. Ja du läste rätt. I huset. Med extra sköna, stora, fällbara fåtöljer och homemade popcorn! Snacka om megalyx!

Ännu har det bara blivit en film, Cruella som var superbra, men det kommer garanterat att bli många fler.
Liksom det blir fler sådana här. Man skulle ju nästan kunna tro jag är en riktig konstnär. haha! Hur som helst har jag roligt och känner mig väldigt inspirerad.

Hur var din (skott)”extradag”?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Hyfsat torrt underlag här i Sthlm på skottdagen…..men sega ben.

  Kan möjligen bero på ökad (ute-)gymaktivitet.

  Börjar dock få tillbaka uthållighet/styrka i resten av kroppen efter de normala säsongsmässiga störningarna (vinterväder / resor) jag har i träningen. Lagom till det blir dags att ge sig av söderut igen alltså. Att vara ständig “återbörjare” verkar vara min lott här i träningslivet 😉

  Måste även passa på att tacka för din trevliga och intressanta reserapportering. Kul att se hur livet ter sig “over there” 👍

  En god vän bodde och jobbade där ett tag. När jag frågade hur länge, svarade han: “Tillräckligt länge för att lära mig stava till Albuquerque”😎

  • Ingmarie

   Åh lyllos din vän!Jag har försökt det här med att få jobba här men pappersexercisen är brutal!I alla fall som sjuksköterska…

   Skönt att du har barmark och är på “återbörjan” igen. Det är ju trots allt bättre än att inte vara på någon början alls. 😀

Comments are closed.