Morgon- och kvällslyx

Att ha det så här på morgonlöpningen är minst sagt lyxigt! Jag känner mig både tacksam, priviligerad och vansinnigt lycklig även när uppförsbackarna nästan får hjärtat att hoppa ur bröstkorgen.

Kvällen bjöd på samma magi fast på annat vis.

Dessemellan har jag varit hos Albuquerques bästa kiropraktor  Dr Hodge (mest för att förebygga och rätta till lite småfix), målat, projektjobbat och planerat lite mer till när Anders kommer hit. Exakt vad får du veta då.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Nu har jag återuppstått efter Stävie och hunnit läsa ikapp om ditt fantastiska äventyr där borta. Du säljer verkligen in stället bra. Hade jag haft lite mer pengar på kontot och lite fler semesterdagar hade jag tagit första bästa flyg och trängt mig på 😀

    • Ingmarie

      Du får göra som mig. Ta tjänstledigt eller säga upp dig. Skatteverket verkar ju varit snällt och du är sååååå välkommen!

Comments are closed.