He´s here!

I dag kom han hit! Efter lika lång resa som jag hade. Förutom det vanliga kaoset i Chicago så hade allt flutit på bra. Nu är  hann “bara” jetlagad. Jag lämnade tillbaka min lilla “billiga” bil och har bytt upp mig/oss och det roliga är att det blev samma typ som vi har hemma men med lite extra lull-lulll. Den stod dessutom på samma parkeringsnummer som vi numera har hemma.
Hur stor sannolikhet är det liksom?

Anders hade lite väl mycket kläder på sig. haha

Vi har mest chillat men eftersom jag vill Anders ska hålla sig vaken så drog jag med honom till gymet. Han styrketränade medan jag simmade. Fanns liksom inte en chans att jag ville vara inne i det här vädret!

Har hunnit med en springtur också. Fanns absolut ingenting att klaga på där!

Här är förresten huset jag/vi bor i sett från bergen. Jag älskar det och är så himla tacksam att jag får vara här.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Å vad roligt med besök! Hoppas han kommer få en lika lovely vistelse som du verkar ha! Det verkar inte vara det pyttelilla enkla huset ni huserar i 😀

    • Ingmarie

      Ja så härligt att ha honom här!
      Huset har bl.a 5 våningar, 8 badrum, 4 garage, gym, biosalong, biljardrum, pool och 2 tvättstugor.. Ingen trängsel!

Comments are closed.