Livsviktiga element och kalas

Det finns tydligen de som tycker skog och vatten är läskigt. Som känner sig orolig i dess omgivning och t o m att den är hotfull. Det finns även de som tycker det är hemskt att svettas, få hög puls och att behöva ha träningskläder på sig.

Jag tillhör i-n-t-e någon av dem.

Skog och vatten är mina element. Utan dem skulle jag ruttna och dö inifrån. Min fasa är att hamna i en situation då jag inte kan/får komma ut som jag vill. Jag borde starta ett äldreboende där man garanterat både får komma ut i skogen och får bada varje dag och som har ett gym så jag kan garantera mig en plats redan nu. Eller finns det kanske redan? Hade det funkat så hade jag kunnat ha träningskläder på mig alltid men ibland behöver jag verka lite “normal” och ha vanliga kläder på mig och sen är det ju bra att ha på den där landstings-pyjamasen om jag vill få lön emellanåt…

Nu hoppas jag såklart jag inte kommer behöva ett sånt boende ö h t och ännu mer önskar jag att förslaget om att WHO ska få mer makt så de kan bestämma lite hur som helst om vi ens får gå ut inte går igenom.

Nåja, just nu kan jag göra i princip hur jag vill och det är nu som gäller, eller hur?

Löpturen blev här hemmavid. Det är så grönt att det nog inte kan bli grönare!

Badet blev i Malmö. Minst sagt annorlunda på alla sätt och vis mot förra gången!

Anledningen till att det blev i Malmö var dels för att jag har varit på en spännande behandling som jag återkommer till vid ett annat tillfälle och dels för att vi har varit på kalas med allt från glass och jordgubbar till fiskdamm.

Det är minsann inte varje dag man är på 6-årskalas!

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Jag ställer mig i kö till ditt äldreboende och hoppas kunna kvala in på någon gammal maratid! Önskar även lite nytänk vad gäller maten. Orkar inte kokta morötter och brunsås….

  Också lite nyfiken! Var hittade du behandlingen?

  • Ingmarie

   Ja vi ska ha en, nej flera, superduktiga kockar som älskar vego och kaffe. 😀
   Enda kvalet för att bo där ska vara att man älskar träning, bad, mat och friluftsliv. Vem bryr sig liksom om prestationer som blivit preskriberade för länge sedan? 😀

   Jag var hos en kinesiolog/healer/allt möjligt. 🙂 Ska dit fler gånger!

Comments are closed.