Malmö-besök

Att kunna synka två bra grejer när man är i Malmö är verkligen dubbelt bra.

Dels var jag på ännu en behandling på Helix hos Thomas. Det är väldigt komplext och “stort” så jag har lite svårt att förklara vad det är. Han är ungefär som Guru-Danne men med en något annorlunda knorr då han bl.a även utövar healing. Jag sökte upp honom av flera anledningar och visste egentligen inte mer än de hundratals rekommenderande recensioner jag läst om honom och jag kan bara hålla med dem. det här kommer bli en mycket både spännande och intressant “resa”!

Det som var extra bra var att min fina vän Ulrika också var ledig och kunde tillbringa hela eftermiddagen med mig! Vi har promenerat, pratat, fotat, pratat ännu mer, fikat och kollat in både slottet, Saluhallen och en massa torg. Jag är så himla glad över att vi började prata där på tåget för många år sedan på väg hem från Stora Stöten swimrun i Falun annars hade vi högst troligt inte varit med om denna dagen.

I dag var förresten Garmin på ett ovanligt humör för den föreslog 2 x 17 min. i tröskelfart. trodde den bara kunde säga “vila”. haha!
Jag har tydligen slöat till mig eftersom den ändrat sig så drastiskt men när en sån här sak händer “måste” man ju passa på, eller hur? Sen att jag inte kunde hålla Garmins föreslagna fart är en annan sak men det är intressant vilka höga förväntningar klock-skrället plötsligt hade på mig!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Sandra

  Åh vad spännande behandling. Oppas du berättar mer sllt eftersom.
  Önskar vi hade sådan i min lilla stad. Åkte under en period till en kinesisk läkare i Gbg och det gjorde enorm skillnad. Tyvärr inte rimligt att åka 4 timmar för behandling i långa loppet.

  • Ingmarie

   ja det är sjukt spännande! Jag har fått jättemycket hjälp av kinesiologi under åren (inte samma som kinesisk medicin som du nog vet) både rent fysiskt och mentalt. Healing har jag fått några få gånger innan. Du kanske inte vill berätta men på hur vis hjälpte den kinsesiska läkaren dig och minns du namnet?
   kanske kan du hitta någon närmare?

   • Sandra

    Nä det visste jag inte men läst på lite tack vare dig! Mer spännande nu. Jag blev hjälpt med att få tillbaka livslusten (qi) bland annat. Efter en traumatisk förlust. Stället heter Yongs kinesiska Medicincentrum och ligger i Gbg.

    • Ingmarie

     Åh! Fantastiskt! Det finns så många alternativa fantastiska vägar! Jag har också fått hjälp med att hitta livslusten igen och det allra mest simpla var D-vitamin! men jag hade aldrig fattat det utan kinesiologen och naturlöäkaren som hjälpte mig. Sjukvården ville (förstås) ge mig läkemedels-piller…
     Tack för tips! Ska kolla upp det!

Comments are closed.