Nya upptäckter, invigning och osvettig

Precis där simhallen ligger i Filborna finns det en skog som, passande nog, heter Filbornaskogen.. Beroende på hur man springer så är det ca 2,5 – 3 km dit. På kartan ser den väldigt liten ut men i verkligheten var den om inte stor så i alla fall inte liten.

Jag har inte hittat exakt hur många kilometer det är runt den men det spelar ingen roll. Parken är perfekt för all slags löpning utom möjligen långpass men om man fortsätter bara lite förbi parken och under väg 111 så kommer man till Bruces skog. Här kan man absolut få till ett långpass enbart genom att kuta där. Jag upplevde bara en pytteliten bit så jag har massor av roligheter kvar att upptäcka där!

Efter det drog havet och det var både busigt och ljuvligt!

Min “nya” lilla hemma-ateljé är nu äntligen invigd! Som jag längtat!

Sen funderar jag på varför jag inte är riktigt som de flesta andra tränande. När jag t ex var på crosstraining-passet i kväll, och detta är inte första gången, så svettades i princip alla massor men inte jag. Jag är snustorr. Har inte ens fukt på tröjan. Mesar jag trots att jag inte hade kunnat göra en enda DB Squatjump eller armhävning till? Eller  är jag bara sjukt dålig på att svettas om jag inte är i en Hot Yoga-sal eller det är 30 + grader och strålande sol?  Å andra sidan är jag ruskigt bra på att hantera värme så jag hade garanterat vara en av få som inte klagat på vädret på Stockholms maran på lördag.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Har deltagit på spinningpass där instruktören svettas floder medans jag är torr. Eller inte torr på det sättet men svettas inga floder iallafall. Funderar också på om jag mesar men å andra sidan blir jag väldigt trött.

    • Ingmarie

      Intressant det där! jag tror för min del det beror på om jag är varm innan eller inte. I går hade jag badat precis före och var en smula “sval”. 😉 Då tar det tid innan jag blir varm och ännu längre tid innan jag svettas. 😀
      Sen beror det säkert på dagsformen också.

Comments are closed.