Trippel-pass

En del tycker säkerligen det är helknasigt att åka nästan 10 mil för att vara med på ett träningspass men jag tillhör inte dem. faktum är att det går snabbare att åka från vår lya till Malmö med tåg än det gjorde att ta sig från lyan vi hade i Stockholm med tuben om jag skulle längre än till T-centralen!

41 minuter tar tåget. Lägg till max 20 minuter för att ta sig till tåget och vidare till Sats så har du restiden. Sjukt bra! I synnerhet när tågen funkar och nu när jag åker “gratis” med sommarkortet.
Prformance strength-passet är utan tvekan ett av de roligaste gruppträningspassen jag vet och jag har varit på en hel del… De är t o m roligare än mina egna! Då är det bra! Jag vet också att jag garanterat kommer känna av det några dagar framöver. (Gör man inte det så har man till 100% fuskat!)

Marklyft, pistolsquats, rodd, kettlebell-swing och “maghjul” var på agendan i dag.

Men dagen har ju fler timmar och jag hann även springa en sväng s-a-m-t-i-d-i-g-t som solen visade sig! Börjar helt ärligt bli mer och mer skeptisk till det där “klimathotet” och hur allt kommer värmas upp pga “extremvärme”. Eller har den där värmen bara missat Sverige? Det är ju inte nog med att det regnar i princip non-stop, det är ju snorkallt också! Hur tänker du?

Det regnade på exakt alla håll när jag cyklade till och från badet men där inne var det åtminstone uppehåll. Blöt blev jag ju förstås… haha! Passet gick riktigt bra, precis som de andra två så jag är jättenöjd och känner mig redo för ännu en jobb-helg.

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

 1. "Extreme" Johansson

  Tänker så här:

  När “mainstream”-media i stort sett ger allt utrymme till personer som varken har utbildning, forskningsbakgrund eller någon som helst adekvat erfarenhet av den agenda de försöker föra fram samtidigt som de effektivt blockerar (censurerar) de som faktiskt har det, ja då är det faktiskt hög tid att fundera på riktigheten i de budskap de försöker marknadsföra.

  Så har det hitills varit bland annat med “pandemin”, klimathysterin och nu senast med krigen i Ukraina och Israel.

  Nu finns det gubevars betydligt mer objektiva/nyanserade nyhetskällor att “konsumera”.

  De kan dock vara svåra att hitta i det mediabrus vi översköljs av och kräver ofta hyfsade kunskaper i det engelska språket.

  Den som vill (eller åtminstone försöka) förstå måste därför vara beredd på att lägga ner lite mer arbete på sin informationsinsamling än att sträcka sig efter tevens fjärrkontroll.

  • Ingmarie

   Exakt så! Om man litar blint på msm så är man ganska körd när det gäller att få mer än en (syn)vinkel.. jag tänker också att om det är något man “ska” tycka för att vara PK och som inte får ifrågasättas då är det något skumt med det hela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *