Laddar

I morgon är det tänk att den där krångeltanden ska bort och jag får bara hoppas det går så smidigt som möjligt. Funderar allvarligt på att be om något lugnande innan. Eller några whiskey… Funderar även på hur det där med löständer fungerar. Just nu känns det nämligen som ett vansinnigt bra alternativ! 😱

Tandutdragning innebär träningsförbud minst ett par dagar. I alla fall om man vill minska risken för komplikationer typ blödning. Med andra ord gäller det att jag har rastat av mig innan så gott det nu går.

Brukar ju bara mysjogga på tisdagarna för att spara på krafterna inför kvällssimningen men ingen regel utan undantag du vet. Så jag drämde till med 30×30-30 sek. i morse. (Joggvila.) Kändes helt ok! Har dock inget bildbevis men det såg väl typ ut som alla andra tiotusentals pass jag gjort. En lagom mix av svett och snor helt enkelt.

Och simningen, jädrans vad den gick bra i dag! Utan tvekan ett av mina bästa någonsin.

Det känns verkligen som att det har hänt grejer sen jag började köra med Coach Ulf. Inget pass är det andra likt men alla är superroliga och precis lagom utmanande.

Efteråt är det alltid mysbastu och snicksnack så inte konstigt jag ser så löjligt lycklig ut efteråt. Trots glosögon.😜

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.